Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/elcinquellac.com/web/wp-content/themes/rttheme16/content_generator.php on line 107

Fes-te voluntari

Fes-te voluntari d'El Cinquè Llac. Projecte Suma't i Involucra't
Setmana del 31 de maig al 4 de juny  2021
Localització: camins del Cinquè Llac
Projecte: Aquest voluntariat és una de les tres accions del projecte Suma’t i Involucra’t.

 

La ruta de senderisme del Cinquè Llac està envoltada de quilòmetres de paret de pedra seca, algunes marquen el camí i d’altres, els límits de les propietats dels camps. Totes formen part del nostre patrimoni, patrimoni que el Cinquè Llac té per objectiu recuperar i reconstruir amb la tècnica ancestral, de manera que s’integri totalment en el paisatge.Estem buscant voluntaris per ajudar-nos a mantenir aquestes parets de pedra seca, ja que no només són un component estètic clau del nostre paisatge, sinó que també proporcionen importants microhàbitats per a una gran varietat de plantes i insectes.

La jornada laboral serà de 9:00 a 17:00 hores amb un descans per dinar. Hi haurà dos professors que us ensenyaran a encaixar bé les pedres. A partir de les 18:00  se us preparan sortides per conèixer els nostres espais naturals, museus i els productors locals.

Els dies de treball són una gran oportunitat per conèixer gent nova d’una manera més interactiva. Sens dubte són una bona forma de connectar amb el territori. Al final de la setmana haureu fet molt bona feina, molts bons amics, haureu après la tècnica de pujar paret i haureu contribuït a mantenir aquest patrimoni.

Us esperem i us ensenyarem l’art de pujar paret de pedra seca. És un treball dur, de pedra a pedra, però el resultat final és molt més que la suma de les pedres, el resultat és extraordinari.

Vacances de voluntariat pujant paret de pedra seca, el voluntariat més esperat i desitjat! T’uneixes a la colla?

Oferta setmana de VOLUNTARIAT

Si necessiteu que us oferim allotjament i els àpats, no us heu de preocupar de res, us ho facilitem tot a un preu increïble.

  • 6 nits d’allotjament en règim de mitja pensió ( esmorzar i sopar) a l’establiment escollit
  • 5 pícnic per emportar
  • Curs paret pedra seca
  • Assegurança

Allotjaments promotors del Cinquè llac
a partir de 395 € per persona

En càmping a partir de

209 € per persona en bungalow ocupat per 6 persones
(2 habitacions dobles + 2 places al menjador)

233 € per persona en bungalow ocupat per  4 persones

305 € per persona en bungalow ocupat per 2 persones

Sol·licitud per fer de voluntari