Casa Churchill

Casa Churchill es troba a Claverol, un petit, agradable i molt ben conservat poble del Pallars Jussà, situat a la porta d’entrada a les valls del Pirineu
Pujar-hi des de la Pobla de Segur és un plaer visual ja que va apareixent tota la bellesa de la vall i dels cims (nevats a l’hivern i la primavera) de l’Alt Pirineu, imatges que es poden gaudir plaentment des de la casa.
Els carrers de Claverol tenen un gust medieval, visible des de les restes de l’antiga torre de guaita que encara es conserva.
Des d’aquí es poden iniciar activitats en totes direccions, perquè estem al centre entre el Prepirineu i el Pirineu.
La Casa té els seus orígens al 1670.
Posteriorment s’ha anat ampliant, i l’any 2006 es va completar la rehabilitació, per dotar-la del màxim confort i serveis, tot i mantenint el caliu dels seus orígens.
Té una piscina coberta climatitzada, amb cromoteràpia i hidromassatge, terrassa amb vistes, sales de lectura, música i jocs, i un celler amb una selecta bodega.
Capacitat: 12 persones
Serveis: Spa amb piscina, hidromassatge i butaca relax, moble bar-cafè lliure, llar de foc, biblioteca, DVD, jocs de taula, Wii, Internet Wifi i informació turística. Esmorzars i sopars amb productes naturals.
6 habitacions amb bany privat, sabons ecològics, barnussos i sabatilles, assecador i TV.
Idiomes: Català, castellà, anglès i francès.

Andreu Usón
c/ de l’Església 8
25517 Claverol
Telèfons: 973 680 776 – 699 965 073
info@casachurchill.com
www.casachurchill.com