Casa Parramon – L’Era de Parramon


 
La Casa Rural es troba dins del recinte medieval de la vila closa de Peramea. Tant la casa com el poble han estat declarats Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.
La casa ha estat restaurada mantenint un estil rústic i sobri, ofereix magnífiques vistes i amplis espais.
Es poden visitar els espais típics tradicionals com el forn de pa, el celler, el trull, els corrals, els graners i la gruta que daten de l’època medieval.
Pels voltants del poble pots gaudir de la natura entre boscos i camps de conreu. Pots banyar-te o senzillament relaxar-te en l’entorn de l’Estany de Montcortès. Sota l’atenta mirada de voltors, àligues i altres rapinyaires tindràs el Pirineu als teus peus en la impressionant caminada fins al Pic de l’Àliga. T’impressionarà el congost de Collegats, Gerri de la Sal amb el seu monestir romànic, les salines i el museu de la sal, la reserva de caça de Boumort i els llacs glaciars de la capçalera de la Vall Fosca.
A l’antic paller i la era de Casa Parramon, també al poble de Peramea, hi hem construït Allotjaments Rurals de 4 places cadascun i al pati de l’Era es disposa d’una barbacoa i s’ha conservat part de l’antic paller, per poder gaudir d’una zona d’oci a l’aire lliure.
Capacitat: Capacitat casa: 14 persones.
Capacitat era i paller: 18 persones en allotjaments de 4 o 6 persones.
Serveis: Calefacció, llar de foc, Internet Wi-Fi, TV pantalla plana, assecador de cabell, bressols, informació de rutes, visita als espais tradicionals, gimnàs, sauna i terrassa amb barbacoa.

Idiomas: Català, castellà, anglès i francès.

Jaume Montaner i Capdevila
C/Major no 2
25591 Peramea
Tf.: 973 662 036 – 650 943 383
www.casaparramon.net
info@casaparramon.net