El Cinquè Llac guanya el premi Alimara 2017-Turisme 360 a la promoció d’un turisme sostenible

21 04 2017
1 Comment

Els premis Alimara

La Nit dels Alimara, celebrada ahir dijous 20 d’abril de 2017 al Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB de Barcelona, va acollir la 33a edició dels Premis Alimara, acte organitzat per l’Escola d’Hostaleria i Turisme CETT conjuntament amb la fira B>Travel i la Generalitat de Catalunya en la que es van lliurar un seguit de reconeixements a les campanyes, les accions i les estratègies de comunicació i promoció turística dutes a terme per entitats del sector turístic, hoteler, gastronòmic i enològic d’arreu del món.

El guardó al Cinquè Llac reconeix la contribució a augmentar i millorar el coneixement de la sostenibilitat i la responsabilitat social

El Cinquè Llac guanya el premi Alimara 2017-Turisme 360 a la promoció d’un turisme sostenibleEl jurat dels premis Alimara va distingir la campanya “ CINQUÈ LLAC: ruta en cinc etapes pel Pirineu insòlit. Senderisme responsable i  sostenible organitzat pels amfitrions locals” impulsada per l’ASSOCIACIÓ MARQUES DE PASTOR, amb el Premi Alimara a la Promoció d’un Turisme Sostenible per contribuir a augmentar i millorar el coneixement de la sostenibilitat i la responsabilitat social a través de màrqueting turístic, mitjançant el foment de la consciència entre els turistes, els empleats i les organitzacions, motivant als ciutadans locals i donar a conèixer les millors pràctiques responsables en el turisme.

El mateix jurat la va qualificar de:

Campanya excel·lent en tots els sentits, essent un producte turístic que combina valors ambientals com el senderisme o el descobriment de la natura amb la recuperació i la valorització cultural. Inverteix en la recuperació de camins, mostra pràctiques tradicionals i ofereix cuina de productes de la terra , permetent a més a més que l’impacte econòmic de l’activitat reverteixi a la gent del territori convertint el turisme en una oportunitat de recuperació per zones rurals en declivi.

 El guardó va ser entregat pel Director General de Turisme Sr. Octavi Bono als representants de l’Associació Marques de Pastor, Pepita Bertran i Adreu Uson.

El Cinquè Llac guanya el premi Alimara 2017-Turisme 360 a la promoció d’un turisme sostenible

Més premis Alimara

El Cinquè Llac guanya el premi Alimara 2017-Turisme 360 a la promoció d’un turisme sostenibleEntre les campanyes guardonades hi ha Una escapada al més autèntic Empordà, impulsada per cinc municipis del Baix Empordà per oferir al visitant una visió global del territori; Benvinguts a Pagès, que posa en valor la identitat del territori a través de productors locals; Llegim a la Llémena: descobrim el Bosc de Llibres, una iniciativa fresca i original que uneix el turisme i la cultura, i el club enoturístic Priorat Terroir, creat per l’associació Priorat Enoturisme.

Al mateix acte també van ser guardonats; l’Organització Mundial del Turisme(OMT), l’Ajuntament de Benidorm, l’Agència Catalana de Turisme, la revista Descobrir Catalunya i l’hotel Roger Smith de Nova York, entre altres.

 

[top]
One Response to El Cinquè Llac guanya el premi Alimara 2017-Turisme 360 a la promoció d’un turisme sostenible
  1. Moltes felicitats!!!!


[top]

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.