Col·labora amb els camins del Pallars i fes cagar la tronca amb el bastó del Cinquè Llac!

6 12 2012
0 Comment

El Cinquè Llac estarà present aquestes setmanes properes a les fires i mercats del Pallars.

– S’atansen les festes de Nadal i el dia de fer cagar la tronca, i amb què farem cagar el tió?

– El Cinquè Llac ha trobat la solució! Amb el bastó del Cinquè Llac! Un bastó d’avellaner o quinquilaina ben treballat i amb un cascavell.

– Qué bonic!

– Segur que aquest any , picant-la amb aquest preciós bastó farà que estigui més cofoïa i cagarà més que mai!

FIRA DE NADAL

El proper 8 de desembre se celebarà la FIRA DE NADAL a la Pobla de Segur. La fira es serà d’11 a 20 h a la pl. de l’Arbre, i hi haurà tallers nadalencs per a infants de les 11 a les 14 h. També, durant tot el dia, “Parem taula per Nadal!”, una mostra de productes i plats dels restaurants i comerços de la Pobla. És aquí on per primer cop descobrirem el bastó del Cinquè Llac.

Postres de Músic i Ratafia Portet són els comerços que col·laboren amb el Cinquè Llac i és on podreu trobar els bastons per fer cagar la tronca del Cinquè Llac.

Desprès els podreu trobar als mercats de La Pobla de Segur i Tremp, a la parada de Al teu Gust, que també col.labora amb l’Associació Marques de Pastor.

 

 

L’objectiu d’aquesta campanya és que la població local conegui el Cinquè Llac i l’Associació Marques de Pastor, que és l’associació que gestiona aquest producte de senderisme. Pretenem que els hi agafi ganes de caminar el territori i que col·laborin econòmicament en tornar a fer viables antics camins perduts.

Ja ho saps, col·labora amb els camins del Pallars i fes cagar la tronca amb el bastó del Cinquè Llac!

I si no saps que regalar aquestes festes, no us sembla un bon regal pels més petits de casa?

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *